Skönhet i presentform

Att köpa en födelsedagspresent är idag inte alltid så lätt. Vanligtvis köper vi saker när vi behöver det och väntar inte med det för att önska senare i present. Därför är det bra att ge bort en förbrukningsvara som personen ifråga använder, då kan det aldrig bli fel.

Hårvård

Hårvård

Att ta hand om sitt hår och sköta det mellan klippningarna är ett måste för den som eftersträvar ett friskt välmående hår. Hårvårdsprodukter är alltid välkomna och det kan egentligen aldrig bli fel om du ger bort en hårvårdsprodukt i present. Lika som inom hudvården finns det produkter anpassade för olika hårtyper.

De vanligaste hårtyperna är;

  • Torrt hår
  • Tunt och slitet hår
  • Tjockt och tungt hår
  • Färgat hår

Det är dock inte lika viktigt att hitta produkter till rätt hårtyp som det är för rätt hudtyp och flera produkter idag passar till alla hårtyper. Som present kan det kännas extra roligt att få en vårdande inpackning eller en hårserie som man kanske inte har råd att unna sig själv.

Ett tips på en sida som säljer riktigt bra hårvårdsprodukter är Bluestore.se. Det är en webbshop med många bra märken och ett stort utbud av produkter. På Bluestore hittar du bra produkter som används av frisörer dagligen, till riktigt bra pris. Ett presenttips är Macadamia Deep Repair Masque. En inpackning som ger nytt liv till torrt och skadat hår. En riktig näringsboost för håret för endast 260 kronor. Bluestore erbjuder även gratis frakt nu så det är verkligen en prisvärd present, du hittar den här.

Hudvård

Hudvård

Hudvård är något som de flesta använder sig av idag, både män och kvinnor. Eftersom hudvård är relativt dyrt är det en perfekt present att ge, det är många som inte unnar sig bra produkter. Är du insatt i vad personen i fråga använder för produkter är det enkelt att välja samma till presenten. Använder sig inte personen i fråga av hudvård är det bra att känna till vilken hudtyp denne har.

De vanligaste hudtyperna är; 

  • Torr hy
  • Känslig hy
  • Bland hy
  • Fet hy

När du vet vilken hudtyp personen har väljer du en produkt anpassad för den. En bra bas för hudvård är rengöring och dag- och nattcrème. Har personen i fråga kommit upp i åldern kan en bra ögon crème vara en utmärkt present.

En hudvårdsserie vi kan tipsa om är NeoStrata. Det är en serie som kan efterliknas med medicinsk hudvård och som har gett riktigt bra resultat för personer med problemhy. Serien innehåller en viss del syra vilket gör att produkterna skyndar på cellförnyelse och gör bland annat så att acnehy lindras och rynkor och linjer tunnas ut. NeoStrata går bara att köpa hos hudterapeuter och inte i vanliga affärer men du hittar Neostratas sida här där du kan läsa mer om produkterna.