Presenter som luktar gott

Att dofta och lukta gott är nog något som i princip alla tycker är ganska trevligt. För att göra detta finns en rad olika produkter att tillgå.

hårvård

Parfym, deodorant eller liknande är nog den typ av produkt man i de flesta fall förknippar med att lukta gott. Parfymer finns som bekant i många olika former, såväl för män som för kvinnor. Några kända parfymmärken är exempelvis Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Versace, Lancome och Hugo Boss. Vill man ge bort parfym till någon i julklapp är ett bra tips att köpa en så kallade parfymbox eller motsvarande, som oftast innehåller både parfym och deodorant och ibland även schampo.

En annan produkt som kan användas för att lukta gott är duschcreme, schampo och balsam av olika slag. Numera går det även ofta att hitta schampo av samma märke som sitt favoritmärke vad gäller parfym eller deodorant, vilket gör att det blir ännu lättare att lukta precis som man vill. Detta är en perfekt present att ge bort, en förbrukningsvara behöver alla och det är inte alltid man unnar sig det själv. 

Utöver parfymer och schampo av olika slag kan man även smörja in sig i bodylotion eller dylikt för att dofta på bästa sätt. Dessutom ger det ofta en fräsch känsla samtidigt som huden återfuktas på ett bra sätt, vilket är extra viktigt så här under vinterhalvåret när det är kallt och torrt i luften.