Kandi

Presenter 2014

gifts-gold

Att ge bort presenter är som bekant alltid roligt. Under året, och så också under 2014, finns det en hel del tillfällen där man ger bort någon form av present som till exempel en födelsedagspresent eller liknande. Här nedan följer några tips på olika presenter som kan vara kul att ge bort under 2014.

Ett bra tips på en typ av present som nästan alltid uppskattas är någon typ av present i form av mat eller dryck, gärna snyggt förpackad i en trevlig korg eller liknande. Ett säkert kort är att kombinera mat och dryck. Till exempel så kan man i presentkorgen ha ett antal olika ostar av finare kvalitet, några olika typer av charkprodukter samt en eller ett par flaskor vin. Någon typ av frukt, som exempelvis vindruvor passar också bra att lägga i korgen.

Även förtäring i form av sötsaker kan också vara kul att ge bort och då i form av choklad, marsipan eller annan konfektyr. En chokladask går givetvis alltid bra, men vill man göra något lite roligare är en bra idé att kanske inhandla lite choklad i någon riktig chokladaffär och förpacka på ett snitsigt vis.

Vill man inte ge bort någonting att äta eller dricka kan någon form av rolig pryl vara en bra idé, gärna också någonting som mottagaren kan ha användning av, som till exempel en vinluftare, en disktrasehållare eller varför inte en kylväska.

En present som alltid är bra att ge bort är en bok i någon form. Dock gäller det att veta lite om den som ska få boken så det inte blir helt tokigt. Är det en matintresserad person som ska få presenten kanske en kokbok kan vara något och till den historiskt intresserade någon form av biografi eller liknande om en historisk person kan vara passande.