Julklappar

happy-senior-couple-with-gift-box-at-home

Julen närmar sig med stormsteg och som vanligt smyger julklappsidéer i tankarna. Känner du att du är urusel på att vara påhittig eller veta vad ska du ska köpa till familjen och flickvännen finns det en rad säkra kort som alltid fungerar!

Till mamma: exklusiva hudvårdsprodukter kan aldrig bli fel. Vilken kvinna älskar inte att gotta sig i olika väldoftande krämer som gör underverk för huden? Är du osäker på vilken hudtyp hon har så köp ett presentkort där hon kan välja produkt själv.

Till pappa: det kan låta lite tråkigt, men det klassiska är strumpor och kallingar. Vem behöver inte ett par nya strumpor? Fjäska till det lite med ett ”pappa är bäst”-tryck eller liknande. En bok som handlar om hans hobby är också ett säkert kort.

Till systern: tjejer har en tendens att älska krims-krams och smått och gott. Var lite kreativ och gör en goodie-bag! Köp en fin papperskasse (finns på ex Åhlens) och lägg i lite allt möjligt såsom nagellack, godis, diverse skönhetsprodukter, något smycke, kanske ett presentkort och en bok. Gillar hon inte grejerna kommer hon i alla fall märka att du har ansträngt dig och bli glad ändå!

Till brorsan: varför inte göra det lite spännande och ge biljetter till en konsert eller annan show som du vet att han vill se? Att ge bort en upplevelse kan aldrig vara fel.

Till flickvännen: till sin flickvän vill man helst ge något som är romantiskt, men ändå inte för mycket. Tjejer älskar när killen kommer ihåg specifika saker om henne – så försök komma på något personligt. Om det är för svårt så är ett fint silver eller guldsmycke en bra idé. Köp något klassiskt och stilrent som passar till olika klädstilar – på så sätt kan hon ha på sig det ofta.

Kort och gott är den bästa julklappen alltid den som har en fin eller rolig tanke bakom sig. Med lite ansträngning och kreativitet kommer den perfekta julklappen bli allt mer uppenbar!