50-årspresent

gift_giving_present

Att fylla 50 år är något av en milstolpe i alla fall vad gäller födelsedagar. En 50-åring ska givetvis också firas på allra bästa sätt och gärna med någonting riktigt speciellt. Frågan är vad ska man då köpa till en som fyller 50 år.

En bra present till någon som fyller 50 är en upplevelse av något slag eftersom det är något som jubilaren förhoppningsvis kommer att minnas. Det kan till exempel handla om ballongflygning, att få köra Ferrari, en spabehandling eller en heldagssegling. Är personen i fråga intresserad av mat och dryck är nästan någon form av provning en självklarhet som exempelvis vinprovning, ölprovning, whiskyprovning eller varför inte choklad- eller ostprovning.

En annan trevlig present att ge bort på 50-årsdagen är ett smycke av något slag som till exempel en ring, ett halsband, ett armband eller någon annan typ av smycke. Lättast är troligtvis att ge bort ett smycke eftersom man inte behöver veta storleken i förväg.

Resa är i mångt och mycket den ultimata presenten till en 50-åring vare sig det handlar om en man eller en kvinna. Extra roligt blir det ju givetvis om man firar jubilarens födelsedag utomlands på resmålet i någon vacker miljö. En annan variant är att låta 50-åringen vara ovetandes om resan och låta det bli en överraskning, något som garanterat kommer att uppskattas.